My Lurvely Followers

Monday, November 8

Interesting Blog Award!

Awwww....tharu sgt dpt award interesting blog dr Pn.Ros ...klik link tue ntuk check out the award yerpp...thanks byk2 yea pn.ros kite sbb sudi bg shaye award..muahhhh2....





.
Syarat-syaratnya untuk menerima award ni pula adalah seperti berikut :

1. Blog Pn.ROs di mata kalian. (belum tengok sila BW... Kliklah link Pn.Ros tu yer)
Sgt2 best...coz Pn.Ros nie schoolmate ak yg 1st ade blog....plus ade byk info n tutorials!...

2. Nama blog anda dan kenapa letak nama itu?
Name blog : Owhh Snap..letak name nie sbb catchy n represent my personality n thoughts

3. Nama url anda dan dari mana datangnya idea itu?
url blog, http://owhhsnap.blogspot.com - idea dtg dri name blog itu sendri..catchy n senang diingat

4. Apakah method dalam penulisan blog anda? Method? Motif? 
 Penulisan blog adelah gaya bebas..merangkumi sengala aspek dlm khidupan..basically it sums up my passion n interest in life..plus some tutorials on beauty, health n fashion
 
5. Apa perasaan anda bila tengok blog orang lain cantik dan kreatif sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang tu blok sendiri cantik tapi rendah diri)..
 sgt2 kagum klu ade blog yg cantik..but xde lah rendah diri ke ape..coz yg pntg input dlm stp blog...ade keinginan ntuk mcantikkn blog dn sedang berusaha ke arah itu..
 
6. Bila blog anda ditubuhkan?
lame dah...actually this is my 3rd blog...1st is educational blog...2nd one is personal blog (but dh delete)...

7. Siapa orang pertama yang tahu dan menjadi follower blog anda?
my boyfriend..and close friend..azrul azhar

8. Sila tag 5 orang dan forward sekali syarat di atas.
okayy...nak tag kwn2 yg blog ny sgt best! i love your blog..n keep it up..harap sudi accept award nie yeaa...






 
 
 
 
 
 
 

2 comments:

  1. ohoho..

    me tooooo????

    ahaha..

    nanti la amik award..

    nanti menulis2 skali.. hoho..

    ReplyDelete
  2. em....
    xsgka gk sy antara org terawal...
    heee.....
    ape pun sy xpnh miss tgk blog ni.....
    menghibur kn di kala sunyi....

    ReplyDelete

LinkWithin

 

Recent Visitors