My Lurvely Followers

Friday, January 21

Dinner at 2am?




Jadah ny dinner kul 2 pgi..haaa..msti ade yg duk ingt ak mlantak pepagi buta..almaklum lah entry sblm nie dh mention ak akan mkn x kira lah pkul bape2 pun... :D but not tonight yerp...full sudah perut nie..xde nk mkn2 dh...plus xde makna nyer nak mkn cereal kul 2 pgi..but whats with this dorset cereal box kan?

tgk btul2...agak2 korang ape yea?? :D
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
v

sape lgi klu bukan my sweetheart Gambit!



 ~ nie lah keje dier klu nmpk kotak..msti nak masuk dlm..ak pulak mmg dh habit ske simpan kotak2 yg cntik sbb bleh guna pkai blk kan..elok sgt lah tue ade anak yg ske duk dlm kotak nie..hehe

~ tgk lah, abis di gigit2 ny kotak tue..Gambit nie mmg ske mgigit..tp ala2 manje..kdg2 kasar jgk gigit ny..maklum lah..lelaki sejati gitu..haha...



klu dier ada dlm kotak mcm nie kan...ak sure akan tebuk kn kotak tue wat mcm tingkap ntuk dier kuar msk..but this kotak mmg dh ade hole cmtu..nice kan...thats why ak simpan kotak dorset nie.. 
kat tingkap tue kan ak mesti akan ckp ' Asalamualaikum..ade org kt umah tak?'
pastu dan2 je Gambit kuar kpale kt 'tingkap' tue mcm gmbr bwh nie...

i tell u, he's so smart! mcm paham je..sbb ak pun mmg sllu 'sembang2' , gosip2 ngan dier..hik2..he's my best companion lah!


~ tgk nie..tuan umah nie mkn x jemput pun..comel je bila dier duk dlm kotak tue smbil amik dinner..btw Gambit nie mmg bgun lmbt..n tdo plak tghari camtu... supposedly sugarglider nie bgn dlm kul 8,9 mlm gitu kot..so sbb dier bgn lewat ntuk mkn so ak pun akan tdo lewat..sbb nk kasi dier mkn, manja2 kn dier dulu...mcm ibu mithali tak?? hehe


~ dah mkn duk tmenung plak dier kt hujung kotak tue....sllu rs sedih stp kali tgk Gambit ala2 tmenung mcm tue..sbb sllu pkir..hepi tak dier ngan ak, sedih tak dier sbb xde kawan..hurmmm..x sbr nk beli female glider..wat partner Gambit..i don't want him to feel alone.. :(





Gambit, mummy love you..I promise to take care of you for the rest of my life...seriously, i can't imagine my life without you

* Gambit mgkin hanya seekor sugarglider biasa yg tidak mengerti apa2..tapi aku sayang kan Gambit sprti mana aku sayangkn ahli keluarga aku.. Gambit adalah perkara terindah yg pernah aku dapat setkt ni..Aku treat Gambit bkn mcm bntg tp mcm kawan, mcm anak..sbb Gambit je yg selalu ade di sisi aku ketika ini..


1 comment:

LinkWithin

 

Recent Visitors