My Lurvely Followers

Friday, January 21

Sugar -Rush

Korang msti suke kab klu dpt mkn nie ..


 and girls out there msti suke mkn coklat kan?


who can resist this sweets??




but,

I hate all the above!
:D

ak mmg x makan benda2 manis gitu...rs kembang tekak nehh...klu jamah kek pun mmg cheese cake je..itu pun berjam2 nk abis kn sepotong..itu pun harus lah blueberry cheese cake or any other cake yg ade berries.. sbb cheese cake with berries xde lah manis mane kan..masam2 gitu..i like!



but, 
ak sllu lah Pitam, Pening, ala2 nk Pengsan gitu
suma ny gara2...
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I

V

Kurang Gula
Tekanan Darah Rendah

Haishhh..mslh ak dri dulu...asyek2 je rs nk pitam..bdiri lama kang trus gelap dunia nehh..pndngn kabur then trus pitam...rs ny  tiap2 ari ade je time nak pitam.. tiap2 hari i tell u! :D nie suma sbb ak nie mmg x makan manis lngsng! tekak nie mmg reject segala benda manis..except air pepsi/coke..haha..tue pun jarang sekali nk mnum.. 

Sllu kan pompuan msti suke cake, coklat, candies camtu kan..but unfortunately not me ( ker fortunately ehh?..sbb kurang risiko kencing manis.. :D) Yeahh..so you know, i'm not typical girl...coklat tue mmg leh wat ak rs nk throw up.. but since asyik pitam n pening, mak pun dah bising suh mkn manis2..kata ny suma pun ak x nk mkn smpai dh tggal tulang dan kulit..hahaha...pdhal ak mentekedarah (mkn) byk giler kot dri ordinary girl.. yelah..ak klu kul 12 tghmlm bru dinner..klu lapar kul 3,4 pagi pun mkn..x main lah mkn ringan2..suma berat2 je.. tp tue lah..stil ak x bape nk gemuk (Alhamdulillah..syukur :D) dan kurang gula lah, itu lah , ini lah..  

So, from now on..akan try mkn byk manis2 nie..even ak rase diri ak dah cukup sweet gitu..haha.. 

*rela telan ubat yg pahit2 or minum air herba tongkat ali ke ape dari mkn benda manis..:D sbb tekak nie x leh tima..but i have to try lah afta diz...




1 comment:

LinkWithin

 

Recent Visitors