My Lurvely Followers

Monday, February 28

VCO testimoni

Salam semua..


Arinie sha nak cerita kan sedikit sebyk pengalaman menggunakan Catalyst Virgin Coconut Oil (VCO) selama hampir 3 bln.  Alhamdulillah, kesan ny sgt2 menakjubkan! dgn izin Allah swt mslh kulit yg sha alami sejak tahun lepas sudah mula bkurangan. Kulit muka sha jenis sensitif dan bminyak, tambah lgi sha mengalami alahan sinus yg teruk. Habuk, cahaya matahari adalah musuh utama! bila terkena habuk berlebihan mula lah kulit gatal2 dan jerawat2 kecil mula tumbuh di muka..kdg kala di kaki dan lengan.. keadaan tue mnyukarkan sha utk mjlnkn khdupan seharian. Bermcm2 kaedah tradisional dan moden telah sha cuba, tapi masih belum menampakkn hasil.


Selain itu kulit sha sentiasa berubah2 keadaan ny..lets say mcm sekarang sha tinggal di Tanjung Malim, kulit sha sudah adapt dgn sekitaran kt sini. bila cuti sha akan balik ke kmpg di Kuala Kangsar, kulit sha akan terus berubah. Sha akan gatal di muka dan badan, lebih mengeruhkan keadaan sha juga akan terus selsema teruk dan sakit kepala. Keadaan akan blarutan selama 2,3 mggu sehingga lah kulit beransur pulih dan kembali kepada asal ny. Tapi malang ny bila Sha pulang semula ke Tnjg Mlim, alergik tue dtg blk. Means that selain alergik dgn habuk dan chya matahari, kulit sha juga alergik dgn sekitaran baru. 


Bygkan lah, setiap kali travel ke mn2 tmpt.. Sha akan alergik teruk dan sakit2.Walhal cuma balik ke kampung atau pulang ke kampus je pun. Mcm2 ubat dah try, but stil xde hasil ..Pastu sha pun came across iklan Catalyst Virgin Coconut Oil. then trus tgerak hati nak try.. sha beli VCO tue kat Eazy  . klik to view her blog..byk info psl product VCO nie. Ternyata sgt2 berhasill.syukur Alhamdulillah.  


Sha nak share pic sha pd akhir tahun lepas ms sha dpt alergik yg paling teruk sekali yg Sha prnah rs. 


pic nie di ambil pd bln Dec 2010

- jerawat2 kecil di bhgian bwh mata, pipi, dahi dan dagu
- hidung mbengkak akibat alahan
- selalu bersin dan selsema teruk 
- sakit kepala 
- bengkak2 d bhgn muka

slps kurang dari 2 bln mngambil VCO capsule..
I
I
I
I
I
V

lihat sendiri hasil ny!



 Kini boleh tersenyum ^_^

thanks to Catalyst VCO

Testimoni ini di bawakan ikhlas dari saya. Saya sendiri telah merasakan perubahan nya. 

Jika berminat utk mendapat kan produk ini..sila email saya.. :)

* gambar2 testimoni adalah kepunyaan saya sendiri, di minta tidak copy tanpa kebenaran.sebarang pertanyaan sila email sy di sha.buckethead@gmail.com

9 comments:

  1. darling
    i sendiri seram sejuk tengok testi ni
    :) alhamdulillah.vco dpt kurangkan masalah allergic u
    i mohon share & link kan ke blog i nnti ye
    wat mase ni blog i tak leh nk view
    tgh upgrade

    ReplyDelete
  2. sgt teruk kan...ms tue lah trus search mcm2 kt intenet then jmpa psl vco kt blog eazy..

    alhamdulillah...kulit dh normal..
    suke sgt2..

    :D

    ok je..amik lah..

    ReplyDelete
  3. mintak mohon nk letak kt blog i dear :) i amek dr eazy catalyst

    ReplyDelete
  4. dear, i dah wat testimoni br terase nk view page u..sorry eh

    ReplyDelete
  5. testimoni nie agak personal,..actually i x bgi org guna except eazy...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah ;) good to see that ;) hee, i baru nak masuk 2 months pakai ;)

    ReplyDelete
  7. seyesly i pon ade masalah exactly sama macam u. nak kene try ni. before ni makan ubat resdung tapi tak jalan pon :(

    btw thanks! ^^

    ReplyDelete
  8. wow...nak kena try ni...btw nice blog dear..oredy follow u...jom join kontes kat my blog ye..:)

    Contest---> : 'AKU SAYANG DIA'

    jgn lupa join ye :))

    ReplyDelete
  9. i bru try pakai. belum ade perubahan :(
    hope soo

    ReplyDelete

LinkWithin

 

Recent Visitors