My Lurvely Followers

Monday, May 16

Marsya & Liyana

 Morninggg...

Entry nie pasal kenduri anak sepupu ak pd ari Sabtu lepas...majlis berendul kot klu x silap.. :D ..ade dua baby  actually...sorang anak abg najib, sorang lgi anak kak lea..abg najib n kak lea nie adik bradik tau.. anak diaorg dua2 pmpn..kebetulan jarak umo plak sebln je..mcm best je..tiba2 je ade dua baby girl yg comel..geram sgt2..
ak nie dah la x leh tgk bdk2..

Lets the pic do the talking yea..smbil2 tgk gmbr smbil2 kita bcerita.. :D



~ comel giler haa..siap ade pelamin tekat benang emak...fyi opah diaorg , which is mak long ak..adalah pakar dalam sulaman tekat benang emas nie.. bleh kata kn dalam Msia nie mak long lah plng femes..Ms anak Sultan Perak nak kawin pun mak long yg buat kan pelamin dah set cadar, kipas, semua2 lah.. Yelah dlm istana kan byk brg2 yg guna tekat benang emas nie.. mak long ak nie selalu lah kuar tv, paper..diaorg pun sllu g demo merata2 smpai ke london, india, dan negara2 luar yg lain.. sgt best sbb ade saudara terdekat yg ade skill yg sukar di dapati mcm nie.. nnt lah nak wat entry psl tekat2 nie.. n psl adik brdik mak ak yg lain..sbb diaorg nie semua ade skill2 yg berbeza dan semua ny melibat kan bidang seni mcm tue (bkn bidang seni nyanyian dan lakonan yea..haha)


Nur Liyana Irdina & Nur Marsya Zafira

- Yana nie anak Abg Najib ak..suke sgt main2 ngan dier nie..baik je bdk ny..x byk bunyi..nggis pun suara halus je.. kulit dier putih mulus..baru kelmarin jumpa, arini dah rindu nak peluk cium dier.. :(

- nie Marsya, anak Kak Lea ak..marsya nie muda sebulan dr yana tp bdn ny jauh lbh besar..bam2 sgt dier..klu dukung confirm lenguh tgn.. suka jgk ngan dier..comel je n geram smpai rs nak gigit2.. :D

~ marhaban , yg pkai baju merah kelabu kt depan nie Opah ak tau~

~ see cantik kan pelamin tue..buaian tue pun comel je~

~ me with Yana..alolo sygg dier! ~

~ nie kazen ak, adik kpg sepupu ak yg wat majlis berendul tue ~

~ sprti biase tuan blog nak interprem jgk..tema outfit purple gitu ~




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

 

Recent Visitors